IKE.FI

MINISTERI – MAISTERI – MAJURI

MONIOTTELIJA – MEIDÄN MIES

Kansanedustajan työni ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen myötä ajattelen, että tarvitaan kokenutta vaikuttajaa rakentamaan tervettä Turkua ja vahvaa Varsinais-Suomea.

Turku rakentuu ja kehittyy laaja-alaisesta sivistyksestä ja osaamisesta sekä yrittämisestä, työnteosta ja yhteistyöstä.

Ahkeruus ja sosiaalinen vastuuntunto turvaavat heikommassa asemassa olevien elämälle inhimilliset lähtökohdat. Sote-uudistus olisi takaperoinen eikä auttaisi jonossa odottavia ihmisiä, mutta toisi raskaammat verot.

 Turku – Tampere – Helsinki-kolmio on veturi kehityksellemme. 

Arkipäivän turvallisuutemme ja talous ovat kaiken perusta.

 Jos Turun asia tuntuu tärkeältä, se merkitsee sitä, että sydän on Turussa!

Turun tulee olla voittaja

Turkulainen äänestäjä tekee valinnan siitä kuuluuko Turku voittajiin – mikä on kehityksemme suunta. On päästävä kasvukivuista ja alisuoriutumisista. Turun tulee olla selvästi maan kakkoskaupunki. Meillä on oltava siihen poliittista voimaa.

Turkulaisten tulee itse saada päättää, mitä ja miten he haluavat itseään ja asioitaan hoidettavan. Siksi typerä, byrokraattinen ja kallis aluehallintomalli on torjuttava.

Vaalit ovat takana ja on aika kiitosten.

Lämpimät kiitokseni kaikille ehdokkaina olleille, tukitiimeille, yhdistysväellemme ja kiitos teistä jokaiselle vaalityöhön osallistuneelle! Kentältä välittyi kesään asti jatkuneen vaalitaiston aikana ennennäkemätön yhdessä tekemisen henki. Teimme erinomaisen tuloksen yhdessä haastavista olosuhteista huolimatta. Kokoomus on valtakunnallisesti kuntavaalien ykkönen jo neljättä kertaa peräkkäin.

Kokoomus on saanut todella vahvan mandaatin Varsinais-Suomessa. Viesti hallituspuolueille on selkeä – vaikka kyseessä ovatkin kuntavaalit, ihmiset halusivat ottaa kantaa Suomen talouteen ja siihen, miten sitä hoidetaan. Äänestäjät luottavat kokoomuksen kykyyn kehittää maakuntaamme kestävällä ja tulevaisuuteen katsovalla tavalla. Vahva asemamme kunnissa ja kaupungeissa tarjoaa erinomaisen ponnahduslaudan vuoden 2023 eduskuntavaaleihin. Työ kokoomuslaisten tavoitteiden eteen Varsinais-Suomessa jatkuu siis entistäkin voimakkaammin!

Haluan olla vuorovaikutuksessa varsinaissuomalaisten kanssa koko tulevan valtuustokauden ajan. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos mieleesi nousee asia, josta haluat keskustella.

Lämpimin kiitoksin ja aurinkoisten kesähetkien toivotuksin,

lkka Kanerva
Turun kaupunginvaltuutettu
Ihminen – Vaikuttaja

Turku on Suomen dynaaminen keskus

Suomen tärkein kolmio on Turku-Tampere-Helsinki. Meiltä tämä vaatii uutta, vastuuntuntoista, mutta kunnianhimoista menestysstrategiaa. Valinta paikastamme maamme dynaamisena keskuksena on Turun omissa käsissä. Valtiota tarvitsemme koulutus- ja liikenneinvestointeihin.

Turun asema Itämeren piirissä lunastetaan asukastyytyväisyyden, yritysmyönteisyyden, kulttuurin, urheilun, ilmaston, matkailun ja kansainvälisyyden keinoin.

Terve taloudenpito on kaiken ydin

Terve taloudenpito, investointien tärkeysjärjestys, Turku uuden luovan tiedon ja oppimisen kansainvälisenä keskuksena niinkuin tunnin juna, elämyskeskus ja lääkekehityskeskus ovat hankkeita, jotka tuovat verotulojen ja työpaikkojen kasvun, palvelujen paranemisen sekä uudet asukkaat.

Yksin ei pärjää kukaan

Hyvä yhteistyö naapureiden kanssa on välttämätöntä, samoin kuin yliopistojen, korkeakoulujen ja elinkeinoelämän kesken. Viranomaistoimintojen sujuvuus ihmisten ja yritysten palvelemisessa on saatava toimimaan.

Suomen Turku

Toimivat sosiaali- ja terveyspalvelut, vahva koulutuksemme ja vastuu kanssaihmisistä, tuki ja turva sitä tarvitseville tekevät Turusta ”Suomen Turun”- laadultaan Suomen parhaan. Jos Turun asia tuntuu tärkeältä, se merkitsee sitä, että sydän on Turussa! 

Mietelmiä

LÄHDE MUKAAN TIIMIIN!