IKE.FI

Kuntavaalit 2021

Sydän on Turussa

MINISTERI – MAISTERI – MAJURI

MONIOTTELIJA – MEIDÄN MIES

Kansanedustajan työni ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen myötä ajattelen, että tarvitaan kokenutta vaikuttajaa rakentamaan tervettä Turkua ja vahvaa Varsinais-Suomea.

Turku rakentuu ja kehittyy laaja-alaisesta sivistyksestä ja osaamisesta sekä yrittämisestä, työnteosta ja yhteistyöstä.

Ahkeruus ja sosiaalinen vastuuntunto turvaavat heikommassa asemassa olevien elämälle inhimilliset lähtökohdat. Sote-uudistus olisi takaperoinen eikä auttaisi jonossa odottavia ihmisiä, mutta toisi raskaammat verot.

 Turku – Tampere – Helsinki-kolmio on veturi kehityksellemme. 

Arkipäivän turvallisuutemme ja talous ovat kaiken perusta.

 Jos Turun asia tuntuu tärkeältä, se merkitsee sitä, että sydän on Turussa!

Turun tulee olla voittaja

Turkulainen äänestäjä tekee valinnan siitä kuuluuko Turku voittajiin – mikä on kehityksemme suunta. On päästävä kasvukivuista ja alisuoriutumisista. Turun tulee olla selvästi maan kakkoskaupunki. Meillä on oltava siihen poliittista voimaa.

Turkulaisten tulee itse saada päättää, mitä ja miten he haluavat itseään ja asioitaan hoidettavan. Siksi typerä, byrokraattinen ja kallis aluehallintomalli on torjuttava.

Turku on Suomen dynaaminen keskus

Suomen tärkein kolmio on Turku-Tampere-Helsinki. Meiltä tämä vaatii uutta, vastuuntuntoista, mutta kunnianhimoista menestysstrategiaa. Valinta paikastamme maamme dynaamisena keskuksena on Turun omissa käsissä. Valtiota tarvitsemme koulutus- ja liikenneinvestointeihin.

Turun asema Itämeren piirissä lunastetaan asukastyytyväisyyden, yritysmyönteisyyden, kulttuurin, urheilun, ilmaston, matkailun ja kansainvälisyyden keinoin.

Terve taloudenpito on kaiken ydin

Terve taloudenpito, investointien tärkeysjärjestys, Turku uuden luovan tiedon ja oppimisen kansainvälisenä keskuksena niinkuin tunnin juna, elämyskeskus ja lääkekehityskeskus ovat hankkeita, jotka tuovat verotulojen ja työpaikkojen kasvun, palvelujen paranemisen sekä uudet asukkaat.

Yksin ei pärjää kukaan

Hyvä yhteistyö naapureiden kanssa on välttämätöntä, samoin kuin yliopistojen, korkeakoulujen ja elinkeinoelämän kesken. Viranomaistoimintojen sujuvuus ihmisten ja yritysten palvelemisessa on saatava toimimaan.

Suomen Turku

Toimivat sosiaali- ja terveyspalvelut, vahva koulutuksemme ja vastuu kanssaihmisistä, tuki ja turva sitä tarvitseville tekevät Turusta ”Suomen Turun”- laadultaan Suomen parhaan. Jos Turun asia tuntuu tärkeältä, se merkitsee sitä, että sydän on Turussa! 

Mietelmiä

LÄHDE MUKAAN TIIMIIN!