Joulutervehdys

Hyvä ystävä,

Hieno vuosi – valtiollisen itsenäisyytemme juhlavuosi on antanut paljon. Olemme kaikki iloinneet ja toivottavasti samalla syvästi ymmärtäneet, miten valtiollinen itsenäisyys lopulta saavutettiin. Se oli vuosikymmenten läpi kestänyt kehitys, joka valtioviisautta käyttäen saatettiin päätepisteeseensä. Se taas on taannut vapautemme ja demokratiamme. Sitä kautta on tehty suomalainen ihme, pieni kansamme on lähes kaikissa katsannoissa maailman eturivin maa. Kiitos suomalaisille naisille ja miehille!

Tämä aika on myös vaativa. Monet haasteet pitää kyetä kohtaamaan vastuullisesti ja viisaasti – yhdessä. Edessä monet turvallisuutemme ja taloutemme asetelmat eivät päästä meitä helpolla. Sisäinen kehityksemme vaatii toimia, jotka turvaavat oman eheytemme ja kehityksemme.

Joulu on edessä. Rauhoittumisen ja läheisten juhla. Siinä on aina taikansa. Mistään muusta vuoden juhlasta ei taatusti ole yhtä monta laulua ja sävellystä. Joulu on meille tärkeä.

Siksi kiittäessäni teitä hienosta yhteisestä vuodesta, toivotan teille kaikille ja läheisillenne oikein armorikasta joulua!

Hyvää joulua toivottaen,
Ilkka Kanerva