IKE.FI

IKE-TIIMI

On Suomen aktiivisimpia poliitikon taustaryhmiä. Toimintaa on läpi vaalikausien ja jäseniä on yli 5 000. Tule mukaan tapahtumiin, niin näet mikä meitä vetää mukaan!

Ike-tiimi on toiminut jo 70-luvun alusta. Tiimiläisten yhdistämiseksi perustettiin 20.4.1999 virallinen yhdistys Linjanvetäjät, jonka tarkoituksena on helpottaa yhteydenpitoa sekä vuorovaikutusta Iken ja tiimiläisten välillä. Yhdistyksen organisaattoreina ovat Iken sisko, Riitta, yhdessä kuntavastaavien kanssa. Kuntavastaava on jokaisessa Varsinais-Suomen kunnassa.

Aktiivisen ja toimivan organisaation voima on menestyksekkäästi mitattu neljän vuoden välein kunta- ja eduskuntavaaleissa. Toimiakseen mittava organisaatio vaatii jatkuvaa yhteydenpitoa, tapahtumia, yhteisiä rientoja ja muuta yhteistoimintaa, johon Ike itse aktiivisesti ympäri vuoden aina osallistuu. Enemmän tai vähemmän vakinainen kuukausikirje tiimiläisille pyrkii kuvaamaan politiikan tapahtumien taustaa niin kuin Ilkka ne näkee.

Ike-tiimin toiminta ja tapahtumat

IKE-golf

Ike-tiimin perinteisiin kuuluu valtakunnallinen elokuussa järjestettävä Ike-golf. Golf-kisa pelataan Turun Kakskerrassa Harjattulan kentällä. Kilpailu on kutsukilpailu, jossa yhtenä ideana on tavata Ilkalle tärkeitä ihmisiä, keskustella ja viettää aikaa yhdessä.

Tutustu ja ilmoittaudu 2021 Ike-Golf 

IKE-hölkkä

Juoksutapahtuma Lokalahdella kerää satoja urheilun ystäviä yhteen ja Ilkalle tärkeän urheiluteeman ympärillä nähdään iloa ja mukavaa yhdessä oloa. Ike-tiimin porukka nauttii yhdessä tekemisestä!

Matkat ja yhteiset tilaisuudet

Tiimi järjestää myös yhteisiä matkoja. Milloin mennään bussilla Suomi-Ruotsi maaottelua seuraamaan Helsinkiin tai tutustumaan Eduskuntataloon, Presidentin Linnaan tai johonkin mielenkiintoiseen yritykseen.

Lisäksi järjestetään keskustelu- ja tapaamistilaisuuksia, jossa Ilkka alustaa mielenkiintoisten vieraidensa kanssa ajankohtaisia asioita politiikasta ja muista tärkeistä teemoista. Tiimi on tätä kautta enemmän ajan tasalla päätösten taustoista ja perusteista. Tärkeintä on kuitenkin aina iloinen ja virikerikas yhdessäolo mukavien ihmisten kanssa.

”Suomen maajoukkue” valmiina joka vuotisiin Kustavin olympiakisoihin.

Tietoa tapahtumista

Ike-tiimin tapahtumista ilmoitetaan näiden sivujen kohdassa ”Tapahtumat”.

Tule mukaan ja koe miten hauskaa on vaikuttaa yhdessä.

Ota rohkeasti yhteyttä Riitta Kanervaan: ike@ike.fi tai puhelimitse 050 552 5020

Nähdään Ike-tiimissä!